Remove places that say if no language is specified it will default to english......
[asterisk/asterisk.git] / doc / tex / misdn.tex
index 5cc50b5..3aa34b7 100644 (file)
@@ -27,12 +27,14 @@ supports every mISDN Hardware and provides an interface for asterisk.
 
 \subsection{Fast Installation Guide}
 
 
 \subsection{Fast Installation Guide}
 
-It is easy to install mISDN and mISDNuser. Just fetch the newest head of the
-cvs, this can be done by:
+It is easy to install mISDN and mISDNuser. This can be done by:
+\begin{itemize} 
+     \item You can download latest stable releases from \url{http://www.misdn.org/downloads/}
+
+     \item Just fetch the newest head of the GIT (mISDN provect moved from CVS) 
+     In details this process described here: \url{http://www.misdn.org/index.php/GIT}
+\end{itemize}
 
 
-\begin{verbatim}
-cvs -d:pserver:anonymous:readonly@cvs.isdn4linux.de:/i4ldev co mISDN mISDNuser
-\end{verbatim}
 
 then compile and install both with:
 
 
 then compile and install both with:
 
@@ -58,7 +60,7 @@ cd asterisk ;
 That's all!
 
 Follow the instructions in the mISDN Package for how to load the Kernel
 That's all!
 
 Follow the instructions in the mISDN Package for how to load the Kernel
-Modules.
+Modules. Also install process described in \url{http://www.misdn.org/index.php/Installing_mISDN}
 
 \subsection{Pre-Requisites}
 
 
 \subsection{Pre-Requisites}
 
@@ -67,7 +69,7 @@ the mISDNuser package. Chan\_misdn works with both, the current release version
 and the development (svn trunk) version of Asterisk. mISDNuser and mISDN must
 be fetched from cvs.isdn4linux.de.
 
 and the development (svn trunk) version of Asterisk. mISDNuser and mISDN must
 be fetched from cvs.isdn4linux.de.
 
-You should use Kernels >= 2.6.9 
+You should use Kernels $>$= 2.6.9 
 
 
 \subsection{Configuration}
 
 
 \subsection{Configuration}
@@ -231,7 +233,7 @@ parts.  Misdn Debug messages begin with an 'I', asterisk messages begin with
 an '*', the rest is clear I think.
 
 Please take a trace of the problem and open a report in the Asterisk issue
 an '*', the rest is clear I think.
 
 Please take a trace of the problem and open a report in the Asterisk issue
-tracker at http://bugs.digium.com in the "channel drivers" project,
+tracker at \url{http://bugs.digium.com} in the "channel drivers" project,
 "chan\_misdn" category. Read the bug guidelines to make sure you
 provide all the information needed.
 
 "chan\_misdn" category. Read the bug guidelines to make sure you
 provide all the information needed.